CE-ESTER

BEKIJK ONZE REFERENTIES

Lentiz Floracollege

Keuringen

Voor Lentiz Floracollege keuren wij werkplaatsmachines, elektrische gereedschappen, accugereedschap en valbeveiliging. Zo kan er veilig gebruik worden gemaakt van de arbeidsmiddelen.

Wij gaan ook graag voor u aan de slag. Kies voor een veilige werkomgeving.

Verweij Houttechniek

Machines en gereedschap

CE-ESTER keurt voor Verweij Houttechniek het gereedschap, klimmaterieel en de beschermingsmiddelen. Zo kunnen de medewerkers in de productie en buitendienst weer veilig aan de slag.

Zorg ook dat uw arbeidsmiddelen voldoen aan de laatste eisen en veilig in gebruik zijn. Voorkom incidenten!

AMF Den Boer Projects B.V.

Machines en gereedschap

Voor AMF Den Boer Projects B.V. hebben we werkplaatsmachines, hef- en hijsmiddelen, elektrisch gereedschap, accu gereedschap, ladders en trappen, momentsleutels en magazijnstellingen gekeurd.

Een uitgebreide opdracht met veel diversiteit aan arbeidsmiddelen. Alles is gecontroleerd en veilig gemaakt voor gebruik.

P. van Leeuwen

Keuring arbeidsmiddelen

Voor aannemersbedrijf P. van Leeuwen keuren we o.a. hijsmiddelen, valbeveiliging, hoogwerkers, momentsleutels en motorisch gereedschap. Het volgende werk hebben we uitbesteed: Waterpasinstrumenten, lasers, bovenloopkraan, dieseltanks, theodoliet.

Een divers project waar CE-ESTER heeft mogen bijdragen aan een veilige werkomgeving en materieel.

BlonkStaal

Arbeidsmiddelen keuren

Van accu- motorisch en elektrisch gereedschap tot valbeveiliging en aanhangwagens. Voor deze klant voeren we een grote diversiteit aan keuringen uit.

De arbeidsmiddelen worden grondig gecontroleerd en waar nodig aangepast.

Volker Stevin Materieel B.V.

Keuringen & aanpassingen

Met ons andere bedrijf CE-ESTER Machine Safety hebben we 2 jaar geleden alle werkplaatsmachines aangepast voor alle 4 de vestigingen. In Dordrecht, Amsterdam, Staphorst en Nuth.

CE-ESTER Keuringsbedrijf keurt jaarlijks alle werkplaatsmachines en verzorgt het onderhoud,  alsmede de eventuele storingen.

AMF Tromp

Diverse keuringen

Bij Tromp keurt CE-ESTER: werkplaatsmachines, hef- en hijsmiddelen, elektrisch gereedschap, accu gereedschap, ladders en trappen, momentsleutels en magazijnstellingen.

Hiernaast ziet u ons hef- en hijsmiddelen team in actie.

Nieuwsgierig naar onze prijzen? Download onze prijslijst