CE-ESTER

Your Choice For Safety

CE-ESTER is een keurmerk van kwaliteit. Wij zorgen voor betrouwbare en goedwerkende machines in een veilige werkomgeving.

Naast ons Keuringsbedrijf hebben we ook een zusterbedrijf: CE-ESTER Machine Safety. Beide bedrijven werken intensief samen om u de beste oplossingen te bieden.

U kunt rekenen op onze aandacht en service

Meer informatie over ons?

STEL JE VRAAG

WERKWIJZE: Bekijk ons stappenplan

1
2
3
4
5
6
7
8
9

Stap 1: Contact

We komen vrijblijvend langs bij u op locatie om kennis te maken en onze kennis te delen.

Stap 2: Inventarisatie

In de tweede stap bekijken onze experts wat ze allemaal dienen te keuren. Dit doen ze aan de hand van een pictogrammen lijst die machinecategorieën aangeeft, bijvoorbeeld ‘’werkplaatsmachines’’ en ‘’elektrisch gereedschap’’. Hierbij noteren ze direct de aantallen.

Stap 3: Offerte (aanvraag)

Na de inventarisatie ontvangt u een vrijblijvende offerte. Of u krijgt onze brochure met prijslijst doorgestuurd.

Stap 4: Plannen van de keuringen

Als u tevreden bent met de offerte wordt er tijdens een (telefonische) afspraak een planning gemaakt wanneer onze keurmeester kan langskomen. Aan de hand van onze tijdsindicatielijst voor keuringen wordt er door onze planner gekeken hoeveel er per afspraak gekeurd kan worden.

Wij keuren waar mogelijk op uw locatie. Maar dat kan ook op locaties waar u op dat moment aan het werk bent. Zo zijn we flexibel en snel!

U ontvangt nadat alles gepland is een mailbevestiging van de afspraken.

Stap 5: Aan de slag, keuren maar

Nu gaan we echt aan de slag! Onze keurmeester komt langs om de machines te keuren. In overleg met u bepaalt de keurmeester de volgorde en exacte werkzaamheden voor die dag.

Zijn er kleine reparaties die voortkomen uit de keuring? In overleg met u kunnen wij deze direct uitvoeren. We werken zo efficiënt mogelijk.

Aan het einde van de keurdag overlegt onze keurmeester met u de resultaten. Alle gekeurde objecten worden diezelfde dag nog verwerkt in het online beheer systeem. Zo heeft u direct overzicht van wat er is gebeurd!

Stap 6: Offerte voor grotere reparaties

Is er uit de keuringen gebleken dat er grotere reparaties nodig zijn? Wij brengen u hiervan op de hoogte en bespreken wat er moet gebeuren om de machine veilig te maken. Hier zal opnieuw een offerte voor worden aangemaakt. Zo kunt u rustig kijken.

Stap 7: Elke maandag: Een belletje over uw tevredenheid

Elke maandag belt onze planner de gemaakte werkbonnen na. Hier zullen wij u vragen of alles in goede orde is verlopen en of er vragen en/of verbeteringen zijn waar wij wat mee kunnen. Daarnaast wordt besproken wat er eventueel nog meer te keuren valt.

Stap 8: Elke dinsdag: Tijd voor de facturen

Digitaal ontvangt u de gespecificeerde factuur.

Stap 9: Automatische herinnering: Weer tijd om te keuren

75 dagen voordat de keuringen verlopen krijgt u een herinnering. Onze planner neemt dan binnen 14 dagen contact met u op om weer een passende planning te maken. Zo komen we weer aan bij Stap 4!

Professioneel en flexibel

Kies voor veilig werken

Zijn uw arbeidsmiddelen recent gekeurd? En kan uw personeel veilig aan de slag met de beschikbare machines en het gereedschap? Dit zijn belangrijk vragen, het gaat hierbij namelijk om de veiligheid van u en uw werknemers.

Voorkom incidenten: zorg voor betrouwbare en goed functionerende arbeidsmiddelen. CE-ESTER keurt uw arbeidsmiddelen deskundig en efficiënt. Zowel op locatie als bij ons in de werkplaats.

Met onze periodieke keuringen voldoet u aan de zorgplicht en voorkomt u problemen met de Inspectie SZW. Daarnaast bevordert u de continuïteit op de werkvloer.

Waarom kiezen voor CE-ESTER

CE-ESTER keurt arbeidsmiddelen in iedere branche. Wij plannen en werken efficiënt door inspecties te combineren. Onze erkende keurmeesters zijn vakkundig, ervaren, onafhankelijk en objectief. CE-ESTER is VCA- en ISO-gecertificeerd door TÜV. Zij voeren jaarlijks een audit uit.

CE-ESTER keurt uw arbeidsmiddelen op locatie. Aanhangwagens en hef- en hijsmiddelen keuren en certificeren wij in onze moderne en goed uitgeruste werkplaats in Lexmond. Wij beschikken over een trekbank voor het trekken van hijsmiddelen tot 50 ton.

CE-ESTER is een bedrijf waar je van op aan kunt met enthousiaste betrokken medewerkers.

Arie van Leeuwen – P. van Leeuwen

Onze voordelen

  • Gecertificeerd partner
  • Professionele aanpak
  • Reparatie van arbeidsmiddelen
  • Praktisch en oplossingsgericht
  • Eén aanspreekpunt voor de keuring van arbeidsmiddelen
  • Actueel inzicht met het online materieelbeheersysteem

CE-ESTER; de zekerheid van veilige arbeidsmiddelen.

Meer informatie

Onze kernwaarden

Nieuwsgierig naar onze prijzen? Download onze prijslijst